Vit fisk och bacon är en utmärkt kombination du bara måste testa! Den baconlindade koljan steks ett par minuter och får den perfekta sältan och texturen. Ät tillsammans med gräddkokta morötter med kryddig gräslök, kokt potatis och fräsch mangold.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2018
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Felicia
2018-09-11Undrar det samma, det står att den tillagas i ugn i både receptsedeln och online men i själva receptet står bara att den ska stekas.
Redaktionen ICAse
2018-09-13Hej Felicia! Fel av oss och nu är receptet uppdaterat, ber om ursäkt. Hälsningar Michelle
Kaarina
2018-09-10Det står att den tillagas i ugn. Hur många grader och hur länge?
Redaktionen ICAse
2018-09-13Hej Kaarina! Tyvärr ett misstag av oss, ingen ugn behövs. Nu ändrat. Hälsningar Michelle