Kolja med linser le puy och varm rödvinsvinägrett

37
0
Kolja med linser le puy och varm rödvinsvinägrett

Linser behöver inte vara mjöliga och tråkiga. Tvärtom! Koka dem långsamt och länge tillsammans med lite fräst lök, vänd runt i grönsakerna och häll på en vinägrett, så får de liv och går perfekt ihop med den lena och smakrika koljan. En mycket spännande och god rätt!

Kolja med linser le puy och varm rödvinsvinägrett

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 msk olivolja
3 dl linser de puy
ca 500 g kolja
1 msk matolja
1/2 knippe salladslök
1 gurka
1 påse mangoldskott (à 65 g)
3 msk olivolja
1 msk rödvinsvinäger
salt och svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

37

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2024 KJ / 484 kCal
Fett 18 g
Salt 2.07 g
Kolhydrater 37 g
Protein 40.1 g
Läs mer om näringsvärden