Kolja med svamp och grönkål

12
0
Kolja med svamp och grönkål

Kolja med svamp och grönkål är en superenkel fiskrätt som är färdig i ett kick! Fiskfiléerna tillagas på fyra minuter i en god sås gjord på matlagningsvin, grädde, champinjoner, lök och hackad grönkål. Servera med nykokt färskpotatis.

Skriv ut
Kolja med svamp och grönkål

Ingredienser

4 portioner
1
paket tinade, fina filéer av kolja (à 500 g)
-
salt
300 g
skogschampinjoner
2 msk
rapsolja
2 msk
smör till stekning
1/2
finhackad gul lök
200 g
fryst, hackad grönkål (tinad)
1 1/2 dl
matlagningsvin
2 dl
vispgrädde eller matlagningsgrädde
-
nymald vitpeppar

Till servering

-
nykokt färskpotatis
rivet skal av 1/2
citron

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja till stekning. Välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett eller välj olja. Byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Recept och billd i samarbete med Findus.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Testa liknande recept