Kolja med svamp och grönkål

Betyg 4.7 av 5.
16 personer har röstat
0
Kolja med svamp och grönkål

Kolja med svamp och grönkål är en superenkel fiskrätt som är färdig i ett kick! Fiskfiléerna tillagas på fyra minuter i en god sås gjord på matlagningsvin, grädde, champinjoner, lök och hackad grönkål. Servera med nykokt färskpotatis.

Kolja med svamp och grönkål

Ingredienser

4 portioner
1 paket tinade, fina filéer av kolja (à 500 g)
salt
300 g skogschampinjoner
2 msk rapsolja
2 msk smör till stekning
1/2 finhackad gul lök
200 g fryst, hackad grönkål (tinad)
1 1/2 dl matlagningsvin
2 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde
nymald vitpeppar

Till servering

nykokt färskpotatis
rivet skal av 1/2 citron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakad kolja på en bädd av tomat
Betyg 4.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörstekt kolja med bacon och ärtpotatismos
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grönsaksbullar med linssallad och syrlig sås
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad kolja med broccoli
Betyg 2 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med remouladsås
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt kolja med rödbetshummus
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga