Kolja i ugn med broccoli och skånsk senap

En enkel och snabb fiskrätt som lagar sig själv i ugn! Koljan trivs som fisken i vattnet tillsammans med broccoli, körsbärstomater och skånsk senap. Tillsätt lite dijonsenap om du önskar extra sting, skjutsa in i ugnen, och middagen är klar.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på kokt potatis som tillbehör.
Energi1964 KJ / 468 kCal
Fett22 g
Salt2.06 g
Kolhydrater39 g
Protein26 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
11 st15 minuter känns för lite. Står i ugnen i 10 minuter och grädden har inte ens börjat koka...
Aziz
Synnerligen enkelt och snabblagat. Otroligt gott! Tina
Christina
Mycket gott och enkelt att laga med relativt få och billiga samt nyttiga ingredienser./Torsten.
Torsten
Enkel och gott!
Per
Mycket gott och enkelt att laga med få ingredienser, tack.
Bernadetta
Mycket gott
Majken
La till oliver och torkade tomater som jag strimlade och det blev mycket bra.
Lars
Så väldans gott! Jag använde mellangrädde och lite söt-stark senap, blandat med lite Dijonsenap. Till det potatis- och blomkålsstomp med lite smör. 300 g (färsk) kolja räckte bra till 3 pers.
Irene
Gott och lättsamt recept! För vår del, 2 pers, räknar jag 150g fisk/person.
Lena
Favorit
Monica