Kolapaj med bär och färskost

Har du lite tid över och vill baka en förstklassig och utsökt efterrätt ska du testa det här receptet på kolapaj med bär och färskost. Den söta pajen tillsammans med syrliga bär och vaniljkvarg skapar en magisk smakkombination som alla kommer älska
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Gör så här
00:30:00
00:25:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1970 KJ / 470 kCal
Fett30 g
Kommentarer
9 stHej! Vilken diameter på pajformen?
Stefan
Hej Stefan! 24 cm i diameter är lagom för den här pajen. Hälsningar Niclas
ICA-köket
20 minuter är alldeles för länge att koka kolan. Det blev knäck av den. Gick inte att äta. Man tuggar på den och det blir till sten. Jag är besviken.
Madeleine
Jättehärligt recept- ska prova dom flesta!!
Eva
En mycket uppskattad paj på denna adressen! Har gjort den otalliga gånger, och varje gång är den lika god. Det är tillsammans med bären och vaniljkesellan den kommer till sin rätt, när det söta möter det syrliga. Lycka till!
Annika
Absolut underbar paj! Jättegod! Inget man svänger ihop i en handvändning, men väl värt besväret. Håller dock med om att degen var väldigt smulig. Kan tipsa om att hålla er till smör som det står i receptet, tänkte inte på det utan använde vårt vanliga flytande margarin i kola smeten. Kolan stelnade inte riktigt utan förblev lite seg-rinnig.. men lika gott var det för det!
Minna
En väldigt uppskattad efterrätt, av både barn o vuxna. Funkar lika bra med "smal" vispgrädde. Mums!!
Pernilla
Den var väldigt god, lite för söt men med bären o kesella så blev den perfekt, rekomenderar den varm att ni testar den
Jessica
Väldigt god, mums =)
Ann-sofie
Den var väldigt söt och god, men pajdegen smulade väldigt mycket.
Sophie