Chokladmousse med kvarg

Chokladmousse på kvarg är precis så krämigt och gott som det låter. Välj neutral kvarg eller varför inte testa göra moussen på vaniljkvarg eller citronkvarg? Spetsa med lite rom om du vill och häll upp i glas. Låt stå kallt innan du serverar med bär eller frukt. Se kommentarerna för tips!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1998

Ingredienser
8 portioner
2 dl grädde
150 g vit choklad
1 ägg
1 dl kvarg gourmet
färska bär
Gör så här
01:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man möjligtvis använda denna i en tårtfyllning?
Lina
2025-02-18Gjorde denna till nyår med kvarg citron och blåbär, blev kanon
Jesper
2018-04-12Tog 200 g vit choklad (eftersom det fanns i paketet jag köpt) och det blev fantastiskt gott. Tog förra säsongens frysta hallon och la på. Mycket uppskattat!
Pernilla
2010-02-22