Vaniljbulgur med bär

Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
2
Vaniljbulgur med bär

Letar du efter ett gott och nyttigt mellanmål, eller varför inte efterrätt, så är vaniljbulgur med bär något för dig! Ett nytt och idealiskt sätt att servera bulgur på och du äter det tillsammans med dina favoritbär. Supersmarrigt!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Vaniljbulgur med bär

Ingredienser

4 portioner
4 dl kokt, kall bulgur (4 dl kokt motsvarar 1 1/2 dl okokt)
2 dl matyoghurt (10 %)
2 1/2 dl kvarg (10 %)
1 - 2 tsk vaniljsocker
1/2 dl florsocker
bär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Supergott! Jag brukar blanda lika delar kesella vanilj och turkisk yogurt, och ta lite extra så det blir lite kladdigare. Perfekt att använda bulgur som blivit över efter middagen till mellanmål nästa dag!

Sara

2011-09-18

Jättebra mellanmål - barnen älskade! Har man barn som inte har synpunkter på färgen så rekommenderar jag att man tar bort vanilj- och florsocker helt från receptet och kör vaniljkesella istället. Funkar urbra på mina. Fullkornsbulgur gick också ner utan problem.

Urban

2011-08-25

Testa liknande recept

Kalla bärglas med vaniljsmak
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb bärglass
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Halloumisallad med citron- och gurkröra
Betyg 4.3 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bulgursallad med halloumi och citrusröra
Betyg 4.4 av 5.
192 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bästa på-landet-tårta
Betyg 3.4 av 5.
60 personer har röstat
Under 45 min att tillaga