Kokt torsk i dillsås

Fisk och potatis, en rätt som funnits i oändlighet och är fortfarande lika god! Snabbt går det också när torsken kokas i den krämiga såsen på crème fraiche, buljong och mjölk tillsammans med ärtorna. Servera med kokt potatis och toppa givetvis med fiskens bästa vän, dillen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2023

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2251 KJ / 536 kCal
Fett19 g
Salt2 g
Kolhydrater49 g
Protein38 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
20 stEnkelt och snabbt ! God krämig sås
Maria
Väldigt enkelt och så gott!
Melina
Gott och väldigt enkelt att tillaga. Annika
Annika
Så gott! Dottern på 10 månader älskade det 😍
Linn
Alldeles för lite sås. Dubbla mängden. Rek skvätt vitt vin och lite färskpressad citronjuice.
Michael
Enkel och god fiskrätt. Vi tillsatte lite grädde i såsen och uteslöt dillen. Mums!
Sofia
Supergott! Gjorde mos av potatisen
Louise
Supergott! Dubblade dock såsen och hade lite mer torsk i frysen som adderades för att det även skulle räcka till matlådor.
Jenny
Smakade mycket bra och var så smidigt att göra
Lars
Jättebra recept Enkelt, men gott.
Ingrid