Kokospanerad kyckling med rostad broccoli

Ifall man är sugen på en krispigare variant av kyckling men inte vill att det ska ta så lång tid att laga den kan man med fördel testa denna kokospanerade kyckling. Ät den tillsammans med rostad broccoli och en fräsch sås gjord på sweet chilisås och curry, samt nykokt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2025

Gör så här
00:10:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3071 KJ / 730 kCal
Fett25 g
Salt2 g
Kolhydrater73 g
Protein50 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
9 stGod men kokosen åkte mestadels av från kycklingen. Däremot det övriga var väldigt gott tillsammans.
Fanny
God lättlagad rätt. Krävdes mer sweet chilisås till kycklingen än ynka 2 msk och såsen behöver ökas och kanske göras tunnare för rätten blir lite torr med riset till. MVH Gunilla
Gunilla
Blev bra med panko istf kokos. Höjdare😋😋
Jörgen
Det var gott! En bra smakkombination.
Linda
Vad hände med cocosen
Jenny
Ajdå! Miss av oss, den meningen hade ramlat bort när vi uppdaterade receptet. Nu finns instruktion igen. Tack Jenny för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Jättegott, barnen gillade det. Såsen riktigt god
Frida
Veckans bästa rätt. Gott med kokos i paneringen. För mer vuxen smak kryddade vi upp kycklingen med mycket chili., men vi borde tagit ännu mer. Hade varit gott med mer grönsaker till.
Christina
Nästa gång blir det med panko istället då dottern dissade kokos. 15min för grönsakerna blev alldeles för lång tid i ugnen.
Anette
God sås. Krydda kycklingen mer än vad det står.
Rosita