Kobideh kebab

Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kobideh kebab

En klassisk typ av kebab från det persiska köket. Kobideh syftar på en traditionell tillagningsmetod där köttet lades på en svart sten och bearbetades med träklubba. Det behöver du inte göra här, bara blanda färs med lök och kryddor, forma sedan till spett.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2016

Kobideh kebab

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
3 vitlöksklyftor
600 g lamm- eller nötfärs
1 ägg
2 dl hackad persilja
1 dl hackad mynta
1 tsk gurkmeja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar

Gör så här

05:00:00
00:05:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1788 KJ / 427 kCal
Fett31.2 g
Salt2.11 g
Kolhydrater6.4 g
Protein29.3 g

Testa liknande recept

Dolmeh barge mo - Vinbladsdolmar
Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Khoresh Bademjan – Auberginegryta med lamm
Betyg 3.8 av 5.172 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kashk-e Bademjan - Aubergine- och valnötsröra
Betyg 4.6 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ghorme sabzi
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad majs på persiskt vis
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Khoresht-e mast - Saffransdessert
Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad