Det är enklare än du tror att göra sin egna knapriga müsli. Välj de frön och nötter du tycker bäst om, och ringla sirap, olivolja och ljuvlig kanel över dem. Högklassigt och saligt gott!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör glutenfri: använd rent havre och byt rågflingorna mot t ex hirs- eller boveteflingor.
Gör mjölkfri: byt filen mot mjölkfritt alternativ eller Solhavre.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hela plåten bränd efter 10 min 200 grader. Trist, skulle ha recentiorerna innan.
Anette
2023-02-05Mycket lätt att göra och gott. Då jag inte hade sirap tog jag rörsocker istället. Blandade i lite russin efteråt . Valde 180 grader då jag har varmluftsugn. Rörde om ofta.
Monica
2023-02-05En härlig müsli! Jag adderade finhackad, torkad mango samt hackade, torkade äpplen och kokosflingor! O såå gott!
Charlotta
2023-01-31