Alpinåkaren Nathalie Eklunds egen rostade müsli är god till både mjölk och yoghurt. Med flingor av råg och havre, knapriga nötter, linfrön och solrosfrön. Russin, kokos och vanilj ger fin sötma. Rosta müslin i ugn för en god och crunchy granola.
Fri från ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt god müsli. Tillsatte cocosflingor och tog hallon istället för russin.
Lillemor
2022-11-09Jättegod müsli. Jag tillsatte russin och fikon. Gjorde efter receptet men kommer tillsätta kanel och torkade äpplen nästa gång.
Eva-lotta
2022-10-28Jättegott recept! Jag blandar i russin och tranbär efter rostningen. Tycker det lätt blir segt med rostade russin.
Lena
2022-07-03