Alpinåkaren Nathalie Eklunds egen rostade müsli är god till både mjölk och yoghurt. Med flingor av råg och havre, knapriga nötter, linfrön och solrosfrön. Russin, kokos och vanilj ger fin sötma. Rosta müslin i ugn för en god och crunchy granola.
Fri från ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ.
Kommentarer
Maria
12/17/2020Gör ny när den tar slut. Varierar med torkad frukt - aprikos, fikon, russin, som inte ska med i ugnen utan läggs till precis när de kommer ut så de inte blir stenhårda. Inget socker av något slag behöver tillsättas. Har detta till min yoghurt.
Louise
10/28/2020Inte alls i min smak, borde varit mer havregryn eller rågflingor. Kändes som man bara knaprar på kokos och linfrön.
Harriet
5/11/2020Linfrö är inte alltid bra att rekommendera !