Knaprig müsli

Det är enklare än du tror att göra sin egna knapriga müsli. Välj de frön och nötter du tycker bäst om, och ringla sirap, olivolja och ljuvlig kanel över dem. Högklassigt och saligt gott!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi1046 KJ / 250 kCal
Fett11 g
Salt0.1 g
Kolhydrater30 g
Protein5 g
Kommentarer
28 stJättebra!! Hade inte rågflingor hemma så tog vetegroddar, vetekli, linfrön, cocosflingor, lite chiafrön och mer nötter istället. Tog russin istället för aprikoser. Mums!
Helene
Jättebra och god müsli 😋 Förutom det du har jag linfrön, pumpakärnor och lite naturgodis 😃❤️
Jihan
Jättebra recept! Jag har i olika slags nötter och blandar solrosfrön med pumpakärnor. Mer kanel, det är både nyttigt o gott.
Karin
Riktigt krispig och god müsli
Anncathrine
Den var jättegod. Istället för rågflingor tog vi linfrön och pumpakärnor. 👍😍
Lena
Hur många kolhydrater? Bra att veta för en diabetiker.
Ulrika
Hej Ulrika! Det är 30 gram per dl. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegott😋 Jag tillsätter dinkelflingor och pumpakärnor också. Älskar den rostade smaken! Aldrig mer ska jag köpa färdig flingblandning.
Marianne
Mycket gott! Jag brukar lägga i kokosflingor och vetekli.
Anna
Musli är inte bakad i ugnen, då heter det granola.
Elin
Så god och lätt att göra😃 Jag brukar blanda i allt möjligt. Nötter och frukt!
Jessica