Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon

Betyg 2.9 av 5.52 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon

Det kan aldrig bli för mycket sill till midsommar! Den här sillen har fått sällskap av fänkål, gurka, rödlök och dragon. Låt stå i kylskåp minst två dygn så har du en fantastisk inlagt sill. Enkelt och gott!

Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon

Ingredienser

4 portioner

Lag

1/2 dl ättika (12%)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten

Sill

1/2 liten fänkål
1/4 gurka
1 rödlök
1 kruka dragon
1 förp på minuten inläggningssill (à 420 g)

Gör så här

Receptet är för 4 port eller 8 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi603 KJ / 144 kCal
Fett9 g
Salt0.01 g
Kolhydrater8 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Dijonsenapssill med primörer
    Betyg 2.8 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Inlagd sill med dragon och fänkål
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lingon-och pepparsill
    Betyg 2.5 av 5.270 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sill med fänkål och dragon
    Betyg 2.9 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad