Kinesisk kycklingsoppa

Betyg 3.2 av 5.
22 personer har röstat
1
Kinesisk kycklingsoppa

Trevlig kinesisk kycklingsoppa med nudlar, hoisinsås, purjolök, morötter och gröna ärter. Kinesisk kycklingsoppa tillagar du enkelt och den passar lika bra till lunch som middag. Garnera med basilikablad, servera och njut.

Kinesisk kycklingsoppa

Ingredienser

4 portioner
4 - 5 kycklingfiléer
2 dl hoisinsås
4 påsar snabbnudlar (à 85 g)
1/2 purjolök
2 morötter
1 dl frysta gröna ärtor
2 dl majskorn
färsk basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
22 personer har röstat

Kommentar

Orimligt mycket mat i förhållande till portionsangivelse. Snabbnudlarna gör det tidskänligt och konsistensen blir jolmig. Kan vara aktuellt och testa igen med nudlar som har längre tillagningstid samt annan buljong.

Ulrik

2023-10-27

Näringsvärde per portion

Energi1950 KJ / 465 kCal
Fett8 g
Salt3.5 g
Kolhydrater52 g
Protein41 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Kina runt hörnet
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskfilé med nudlar och wokgrönsaker
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äggsoppa med nudlar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tantanmen med risnudlar
Betyg 3.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoisinkyckling med risnudlar
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Misoramen med rostad majs och ingefära
Betyg 4.2 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga