Kinesisk kycklingsoppa

21
0
Kinesisk kycklingsoppa

Trevlig kinesisk kycklingsoppa med nudlar, hoisinsås, purjolök, morötter och gröna ärter. Kinesisk kycklingsoppa tillagar du enkelt och den passar lika bra till lunch som middag. Garnera med basilikablad, servera och njut.

Kinesisk kycklingsoppa

Ingredienser

4 portioner
4 - 5 kycklingfiléer
2 dl hoisinsås
4 påsar snabbnudlar (à 85 g)
1/2 purjolök
2 morötter
1 dl frysta gröna ärtor
2 dl majskorn
färsk basilika

För alla

Kontrollera noga innehållet i hoisinsåsen och nudlarna.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.

Gör så här

Tips

Blanda gräddfil med sweet chilisås och servera vid sidan om. Avsluta måltiden med apelsin och russin.
Gröna tipset: Byt ut kycklingen mot djupfrysta quornbitar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1950 KJ / 465 kCal
Fett 8 g
Salt 3.5 g
Kolhydrater 52 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden