Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Kina runt hörnet

När du tillagar den här förtjusande rätten känns det som du har Kina runt hörnet. Kycklingen tar smak av hoisinsås och läggs på toppen av en rik nudelsoppa innehållande purjolök, morötter, ärtor och majs.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Krydda filéerna med salt och peppar och bryn dem i lite olja ca 3 minuter på varje sida. Lägg över filéerna i en form och pensla med hoisinsås. Ställ i ugnen 7-8 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt.
  3. Strimla purjolöken och riv morötterna grovt. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning och lägg i purjolök, morot, ärter och majs i nudelvattnet två minuter innan nudlarna är klara (OBS! Häll inte av vattnet).
  4. Lägg upp i djupa skålar. Skiva kycklingen tunt och fördela i soppan. Garnera eventuellt med basilikablad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 - 6 kycklingfiléer
  • 2 dl hoisinsås
  • 4 påsar snabbnudlar (à 85 g)
  • 1/2 purjolök
  • 2 morötter
  • 1 dl frysta gröna ärter
  • 2 dl majskorn
  • ev basilika
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer