Om du är sugen på asiatiskt så ska du testa att laga till Kyckling Shanghai. Du tillagar kycklingen tillsammans med hoisinsås och blackbean sås. Servera sedan kycklingen tillsammans med nudlar och grönsaker.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Läs noga innehållsförteckningen på hoisin- och blackbeansåsen (innehåller bl a soja).
Gör glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex glas- eller risnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marlene
2011-02-11Hela familjen tyckte detta var otroligt gott! Vi följde receptet för tillagningen av kycklingen och oj, vad saftig den blev! Till och med grönsakerna var populära vilket inte tillhör vanligheten.
Helena
2008-09-01Jag hittar inte heller blackbeansås någonstans - konstigt att ICA publicerar ett recept med en ingrediens som har utgått.
Anneli
2008-08-06Blackbean-sås fanns inte på ICA Maxi, och personal som tillfrågades trodde den hade utgått ur sortimentet (?). Vi tog teriyakisås istället. Det blev gott, men detta är ett krångligt recept, tycker vi. Istället för att helsteka kycklingfileerna först i stekpanna och sedan i ugn och därefter skiva varma fileer, är det mycket enklare att strimla eller skiva kycklingen och woka som vanligt. Tycker vi, i alla fall.