Kyckling Shanghai med nudlar

11
3
Kyckling Shanghai med nudlar

Om du är sugen på asiatiskt så ska du testa att laga till Kyckling Shanghai. Du tillagar kycklingen tillsammans med hoisinsås och blackbean sås. Servera sedan kycklingen tillsammans med nudlar och grönsaker.

Skriv ut
Kyckling Shanghai med nudlar

Ingredienser

4 portioner
4
kycklingfiléer
2 msk
olja
1 dl
hoisinsås
1 dl
blackbean sås eller teriyaki sås (1 dl blackbean sås motsvarar 1/2 dl teriyaki sås)
300 g
nudlar
300 g
vitkål
1
liten purjolök
250 g
broccoli
1
kruka koriander
-
salt och peppar

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Läs noga innehållsförteckningen på hoisin- och blackbeansåsen (innehåller bl a soja).
Gör glutenfri: använd glutenfria nudlar, t ex glas- eller risnudlar.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Marlene

2/11/2011

Hela familjen tyckte detta var otroligt gott! Vi följde receptet för tillagningen av kycklingen och oj, vad saftig den blev! Till och med grönsakerna var populära vilket inte tillhör vanligheten.

Helena

9/1/2008

Jag hittar inte heller blackbeansås någonstans - konstigt att ICA publicerar ett recept med en ingrediens som har utgått.

Anneli

8/6/2008

Blackbean-sås fanns inte på ICA Maxi, och personal som tillfrågades trodde den hade utgått ur sortimentet (?). Vi tog teriyakisås istället. Det blev gott, men detta är ett krångligt recept, tycker vi. Istället för att helsteka kycklingfileerna först i stekpanna och sedan i ugn och därefter skiva varma fileer, är det mycket enklare att strimla eller skiva kycklingen och woka som vanligt. Tycker vi, i alla fall.

Testa liknande recept