Rökig Rimlag

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Rökig Rimlag

I denna rökiga rimlag krossas hela vitlöksklyftor och blandas tillsammans med lagerblad, honung, timjan och en skvätt liquid smoke. Rimmat kött behåller sin saftighet och i denna blandning tillsätts en god kompott av härliga och rökiga smaker.

Rökig Rimlag

Ingredienser

4 portioner
1 l  vatten
2 msk  salt (2 msk motsvarar 50 g)
2 msk  honung
5   vitlöksklyftor
5   hela lagerblad
1/2   kruka timjan
1 tsk  liquid smoke

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Rimlagen räcker till ca 500 g fläsk eller kyckling.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rökiga mandlar med flingsalt
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sesam- och mangoketchup
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rökig glaze
Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Barbecue-glaze
Betyg 2.7 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och ingefärsglaze
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fejkon
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga