Snabb kimchi

Traditionellt koreansk kimchi tar i regel flera dagar att göra, så att alla goda bakterier hinna fermentera salladskålen och ge den karaktäristiska smaken. Men den här kimchin går bra att äta direkt. Följ annars tipset om du vill mjölksyrejäsa den för mer smak.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2016

Gör så här
05:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per liter
Näringsberäkningen är per dl.
Energi273 KJ / 65 kCal
Fett0.4 g
Salt8 g
Kolhydrater13 g
Protein2 g
Kommentarer
26 stHåller med alla andra. Skär ner på saltet! Hade 0,5 dl, sköljde länge och väl. Tyvärr oätligt.
Anna
Hej Anna! Det viktiga är ju att skölja kålen. Hoppas du lyckas nästa gång! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Ni som säger att det blev för salt, kom ni ihåg att skölja av saltet igen i steg tre?
Julia
Väldigt lätt att göra, men skär ner på saltet. Vart väldigt salt med 1/2 dl grovkornig 😅
Camilla