Kikärtspannkaka

Kikärter kan man ha i det mesta och de gör sig extra bra i pannkakor. Pannkakorna blir mer mättande och får en saltare och matigare smak. Toppa med söta körsbärstomater, basilika och krämig fetaost.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi1412 KJ / 337 kCal
Fett21 g
Salt1.37 g
Kolhydrater23 g
Protein13 g
Kommentarer
10 stpannkakorna med fräst vitkål, rödlök, svamp och tofu som smaksatts med soja, worcestershiresås och sweet chilisås. Slängde med coleslaw och rostad lök vil servering. Fantastiskt!!
Otto
Bytte ut hälften av mjölet till finmalet grahamsmjöl och serverade
Otto
Detta blev gott och mättande. Men det var lite svårt att göra riktigt tunna pannkakor eftersom smeten blev så fluffig. Så nästa gång gör jag plättar istället. Åt med tomat- och fetaoströra. Men tycker att de skulle funka fint även med söta tillbehör. Lite vanilj i smeten skulle bli gott.
Matilda