Ett recept på spansk kikärtsgryta med chorizo, lufttorkad skinka, paprika och tomat, kryddad med saffran, timjan och rosmarin. Grytan är ljuvligt god och smakrik, och passar perfekt som festmåltid!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2021
Kontrollera noga innehållet i korven och fonden.
I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per portion på 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket otydligt recept... när skall man ha i saffran?
Hans
2021-11-30Hej Hans! Tack för din fråga. Vi har nu förtydligat receptet. Saffranet ska röras ner i steg 4. Hoppas att du gillar grytan! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-12-06God smak men omständigt recept. Och som vanligt behövdes det kryddas på betydligt mer än vad som står i receptet. Valde Zetas heta chorizo som tillförde extra smak. Hackade tomaterna istället för att riva dem och tog endast persilja som enda färska krydda .
Anna
2021-11-14På förhand låter det intressant men smakerna spretar åt alla håll och gifter sig inte.
Jakob
2021-10-21