Bönbiffar med krispig sallad på rädisor och kål
Dessa välsmakande bönbiffar har smak av bland annat svarta bönor, majs, knapriga solroskärnor och vitlök. Servera med ugnsrostade potatisskivor kryddat med ljuvlig rosmarin. Bryt av med en frisk och krispig sallad på rädisor, kål och rivig pepparrot. En välsmakande kombination som är lätt att älska.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2016
Ingredienser
Potatis
Biffar
Kålsallad
För alla
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Om smetana tycker jag inte. Den ingrediensen får salladen klara sig utan.
Christer
2016-05-23