Waldorfsallad med brysselkål

Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Waldorfsallad med brysselkål

Rotsellerin får ge plats åt brysselkål i denna variant på waldorfsallad. Strimla brysselkålen mycket tunt med en mandolin eller kniv och blanda med lika tunna skivor av ett gott rött äpple och en god majonnäs. Servera waldorfsalladen i små båtar av hjärtsalladsblad toppade med rostade valnötter till glöggmingel eller som en del av ditt gröna julbord!

Waldorfsallad med brysselkål

Ingredienser

8 portioner
15 brysselkål (15 st motsvarar ca 300 g)
1 rött äpple
1 1/2 dl majonnäs
salt
svartpeppar
1 1/2 dl valnötter
2 hjärtsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi793 KJ / 190 kCal
Fett17 g
Salt0.4 g
Kolhydrater5 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Brysselkål med getost och fikon
Betyg 3.2 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kall sallad med brysselkål, valnötter och apelsin
Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vintersallad med brysselkål och fetaost
Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vintrig sallad med brysselkål, feta och apelsin
Betyg 3.8 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål och rödkålsris i chimichurri
Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Coleslaw på brysselkål med wasabi
Betyg 3.2 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad