Kantarell- och kräfttoast

Betyg 3.1 av 5.
68 personer har röstat
0
Kantarell- och kräfttoast

Kantareller och kräftstjärtar är goda var och en för sig, och tillsammans blir de förstås ännu bättre! Använd gärna ett gott levainbröd, ett krispigt stenugnsbakat surdegsbröd med hård skorpa. Lite riven vällagrad ost på toppen är pricken över i.

Kantarell- och kräfttoast

Ingredienser

4 portioner
2 burkar kantareller (à 184 g)
1 schalottenlök
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
salt
peppar
65 g babyspenat
1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g)
4 skivor vetelevain
1 1/2 dl riven lagrad ost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
68 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1261 KJ / 301 kCal
Fett13 g
Salt1.6 g
Kolhydrater26 g
Protein19 g

Testa liknande recept

Kräftpanna med kantareller
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minipajer med Västerbottensost
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Sotat laxcarpaccio med höstprimörer
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörstekta kantareller
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kantareller i gjutjärn
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga