Kantarell- och kräfttoast

68
0
Kantarell- och kräfttoast

Kantareller och kräftstjärtar är goda var och en för sig, och tillsammans blir de förstås ännu bättre! Använd gärna ett gott levainbröd, ett krispigt stenugnsbakat surdegsbröd med hård skorpa. Lite riven vällagrad ost på toppen är pricken över i.

Kantarell- och kräfttoast

Ingredienser

4 portioner
2 burkar kantareller (à 184 g)
1 schalottenlök
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
salt och peppar
65 g babyspenat
1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g)
4 skivor vetelevain
1 1/2 dl riven lagrad ost

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt smör. Välj mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

68

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1261 KJ / 301 kCal
Fett 13 g
Salt 1.6 g
Kolhydrater 26 g
Protein 19 g
Läs mer om näringsvärden