Kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar

3
0
Kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar

Härliga kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar. Fyll dina pajskal med en röra av ost, ägg, crème fraiche och mjölk och grädda före du toppar med kantareller, spenat och kräftstjärtar. Väldigt gott och lyxigt!

Kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar

Ingredienser

8 portioner

Pajdeg

3 dl vetemjöl
125 g normalsaltat smör
2 msk kallt vatten

Fyllning

150 g riven kryddost
3 ägg
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
salt
vitpeppar (från kvarn)

Topping

800 g färska kantareller
30 g smör
1 schalottenlök
150 g kräftstjärtar
60 g babyspenat
salt och peppar
1 knivsudd brödkummin

För alla

Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: gör en glutenfri pajdeg där ex. vetemjöl byts ut mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör, laktosfri crème fraiche och laktosfri mjölkdryck.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer