Kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar

Härliga kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar. Fyll dina pajskal med en röra av ost, ägg, crème fraiche och mjölk och grädda före du toppar med kantareller, spenat och kräftstjärtar. Väldigt gott och lyxigt!

Kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar

Ingredienser

8 portioner

Pajdeg

3 dl  vetemjöl
125 g  normalsaltat smör
2 msk  kallt vatten

Fyllning

150 g  riven kryddost
3   ägg
2 dl  crème fraiche
1 dl  mjölk
salt
vitpeppar (från kvarn)

Topping

800 g  färska kantareller
30 g  smör
1   schalottenlök
150 g  kräftstjärtar
60 g  babyspenat
salt och peppar
1   knivsudd brödkummin

För alla

Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: gör en glutenfri pajdeg där ex. vetemjöl byts ut mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör, laktosfri crème fraiche och laktosfri mjölkdryck.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kantarell- och kräfttoast
Betyg 3.1 av 5.
68 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sotat laxcarpaccio med höstprimörer
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftpanna med kantareller
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Minipajer med Västerbottensost
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Quesadillas med kantareller och spenat
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellfräs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga