Kalvsylta med sparrissallad
Bjud på klassisk kalvsylta och potatis tillsammans med en helt underbar sparrissallad! Lägg salladen av sparris, nötter, äpple, gräslök, olja och rödvinsvinäger som får lite stänk av söt honung ovanpå syltan och ät direkt med varm potatis och bröd.
Ingredienser
4 portioner
800 g färskpotatis
500 g kalvsylta
Sparrissallad
1 paket tinad grön sparris (à 200 g)
1/2 dl valnötskärnor
1/2 skalat äpple
1 msk finhackad gräslök
1/2 dl olivolja
2 msk rödvinsvinäger
2 tsk honung
salt
nymalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2259 KJ / 541 kCal
Fett25.8 g
Kommentar
Låter mycket smarrigt, men inte så lättlagat vá?
Christian
2002-08-26