Potatissallad med sparris och avokado
Detta är en somrigt fräsch potatissallad med sparris och avokado som passar ypperligt till grillat. Potatissalladen får en krämig känsla av avokadon medan sparrisen, tomater och lök ger ett härligt tuggmotstånd. Smakrik ruccola avrundar denna sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004
Ingredienser
8 portioner
1 1/2 kg färskpotatis
300 g färsk grön sparris
1 färsk lök (knipplök)
2 väl mogna avokador
250 g körsbärstomater
100 g rucolasallad
Dressing
4 msk olja
2 msk vinäger
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Otroligt fräsch, god och ljuvligt vacker! Serveras med fördel på ett stort fat.
Camilla
2020-08-06Fantastiskt god och fräsch potatissallad! Jag hade i potatisen ljummen. Mumsigt!
Sonja
2020-06-25Jag bjöd på denna salladen till varmrökt lax på sonens studentfest. Det var mycket uppskattat.
Anette
2008-04-07