Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Ingelas valnötsås

Aromatisk sås av valnötskärnor, bladpersilja, olivolja, parmesanost och roquefortost. Mixa ingredienserna i en matberedare och smaka av med salt och peppar.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Mixa hackad bladpersilja, valnötskärnor och olivolja i en matberedare. Tillsätt riven parmesan och smulad roquefortost.
  2. Smaka av med salt och peppar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • ca 10 valnötskärnor
  • 1/2 dl olivolja
  • 30 g riven parmesanost
  • 50 g smulad roquefortost
  • salt
  • peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?