Ingelas valnötsås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ingelas valnötsås

Aromatisk sås av valnötskärnor, bladpersilja, olivolja, parmesanost och roquefortost. Mixa ingredienserna i en matberedare och smaka av med salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Ingelas valnötsås

Ingredienser

4 portioner
1 dl  hackad bladpersilja
ca 10   valnötskärnor
1/2 dl  olivolja
30 g  riven parmesan
50 g  smulad roquefortost
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivesallad, glaserade valnötter och ost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Endivsallad med ost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pane pecorino
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färskpotatissallad med rucola
Betyg 4.5 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gratinerad chokladbaguette
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga