Ingelas valnötsås

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ingelas valnötsås

Aromatisk sås av valnötskärnor, bladpersilja, olivolja, parmesanost och roquefortost. Mixa ingredienserna i en matberedare och smaka av med salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Ingelas valnötsås

Ingredienser

4 portioner
1 dl hackad bladpersilja
ca 10 valnötskärnor
1/2 dl olivolja
30 g riven parmesan
50 g smulad roquefortost
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endivesallad, glaserade valnötter och ost
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Endivsallad med ost
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pane pecorino
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färskpotatissallad med rucola
Betyg 4.5 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 29 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julskinka med fikon- och valnötsgriljering (glutenfri och utan ägg)
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gratinerad chokladbaguette
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad