Kalvsylta från Östergötland

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Kalvsylta från Östergötland

Lättlagad och fantastiskt smakrik kalvsylta! Ingefära, kryddpeppar och vitpeppar är några av ingredienserna som ger köttet så fina smaker. Kalvsyltan serveras väl kyld tillsammans med inlagda rödbetor.

Kalvsylta från Östergötland

Ingredienser

8 portioner
1 1/2 kg  kalvkött med ben t ex bog eller bringa
1 1/2 l  vatten
1 msk  salt
8   vitpepparkorn
5   kryddpepparkorn
1 tsk  mald ingefära
2 msk  spad från inlagda rödbetor
grönkål eller persilja till garnering
inlagda rödbetor till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klassiskt dillkött
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalv i dillsylta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk kalvsylta
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotmos
Betyg 4.5 av 5.
250 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Harira - köttsoppa
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kokt kalv i grapefruktsås
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga