Kalvsylta från Östergötland

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalvsylta från Östergötland

Lättlagad och fantastiskt smakrik kalvsylta! Ingefära, kryddpeppar och vitpeppar är några av ingredienserna som ger köttet så fina smaker. Kalvsyltan serveras väl kyld tillsammans med inlagda rödbetor.

Kalvsylta från Östergötland

Ingredienser

8 portioner
1 1/2 kg kalvkött med ben t ex bog eller bringa
1 1/2 l vatten
1 msk salt
8 vitpepparkorn
5 kryddpepparkorn
1 tsk mald ingefära
2 msk spad från inlagda rödbetor
grönkål eller persilja till garnering
inlagda rödbetor till servering

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kokt kalv i grapefruktsås
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalvfrikassé med sparris
    Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillkött
    Betyg 4 av 5.192 personer har röstat
    Receptet har 46 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Rotmos
    Betyg 4.6 av 5.340 personer har röstat
    Receptet har 51 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chokladkaka med pepparkakssmak
    Betyg 4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad