Kalvfärsbiffar med krämiga rädisor och dill

Här får saftiga kalvfärsbiffar smak av het chili och vitlök. En välsmakande rätt som passar lika bra till vardags som till fest. Till gör du en krämig sallad med krispiga rädisor, morötter och dill. Det krämiga står gräddfil för och en skvätt citron förhöjer smaken.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2017

Ingredienser
4 portioner
Ris
4 port ris (eller annat gryn)
Biffar
1/2 dl ströbröd
1 dl vatten
1 ägg
ca 500 g kalvfärs
1 vitlöksklyfta
2 krm chilipulver
1/2 tsk salt
1 msk olja
Rädisor
2 msk sesamfrön
1/2 citron
1 ask färsk dill (à 20 g)
3 dl gräddfil
1 msk olivolja
salt
peppar
125 g rädisor
1/2 knippe morötter
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2961 KJ / 708 kCal
Fett38 g
Salt3 g
Kolhydrater57 g
Protein33 g
Kommentarer