Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Asian raw slaw

En fräsch råkostsallad med vitkål och morötter till maten är sällan fel. Denna vintriga raw slaw med asiatiska förtecken är en oerhört välsmakande sådan. Gör gärna dubbel sats så räcker råkostsalladen i flera dagar. Ju längre den står, desto godare!

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2015
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär vitkålen i tunna strimlor, eller hyvla den tunt med hjälp av en mandolin. Skala och grovriv morötterna.
  2. Dressing: Blanda samman alla ingredienser.
  3. Lägg kål och morötter i en stor skål. Tillsätt dressingen och blanda ordentligt.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 300 g vitkål
  • 2 morötter
Dressing
  • 3 cm riven färsk ingefära
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • finrivet skal av 1 lime
  • 2 tsk råsocker
  • 3 msk risvinäger
  • 2 msk sesamolja
  • 3 msk rapsolja
  • 1 msk fisksås
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 437 kJ / 104 kCal

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer