Asian raw slaw
En fräsch råkostsallad med vitkål och morötter till maten är sällan fel. Denna vintriga raw slaw med asiatiska förtecken är en oerhört välsmakande sådan. Gör gärna dubbel sats så räcker råkostsalladen i flera dagar. Ju längre den står, desto godare!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015
Ingredienser
8 portioner
300 g vitkål
2 morötter
Dressing
3 cm riven färsk ingefära
1 riven vitlöksklyfta
finrivet skal av 1 lime
2 tsk råsocker
3 msk risvinäger
2 msk sesamolja
3 msk rapsolja
1 msk fisksås
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi437 KJ / 104 kCal
Fett8 g
Salt0.04 g
Kolhydrater6 g
Protein0.7 g
Kommentarer
Jättegod!
Gunilla
2024-01-11Riktigt god sallad.
Joanna
2022-07-07Toppades med koriander super god
Maria
2020-11-13