Vitkålsslaw med blodgrape

Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vitkålsslaw med blodgrape

Fräsch tillbehörssallad med asiatisk flirt i smakerna, mycket krisp och en fin balans mellan sött och syrligt. Lägg till stekt lax och du får en matig och nyttig huvudrätt att njuta av. Tillsätt finhackad vitlök, chili eller pistagenötter för ännu mer smak.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Vitkålsslaw med blodgrape

Ingredienser

4 portioner
2 msk neutral olja
1 msk sesamolja
2 tsk risvinäger
2 tsk flytande honung
1 urkärnad finhackad röd chili
2 krm salt
200 g vitkål
2 morötter
1 blodgrapefrukt
1 dl hackad koriander

Till servering

1 dl pumpakärnor
4 msk rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat

Kommentar

Salladen smakade utmärkt. Jag kommer att göra den igen.

Kurt

2016-03-16

Näringsvärde per portion

Energi1175 KJ / 281 kCal
Fett21 g
Salt0.2 g
Kolhydrater15 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Kålsallad
Betyg 4.1 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostat tortillabröd med kålceviche
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrus fizz
Betyg 2.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mjölksyrad rödbeta
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Grillad vitkål
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Citrusdessert med mandelgrädde
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad