Kålpudding är en älskad husmansrätt som aldrig går ur tiden. Kombinationen av mjäll vitkål, blandfärs, sirap, soja, grädde och kalvfond går helt enkelt inte av för hackor. Bjud på klassiskt vis med rårörda lingon till. Kanske även en fräsch grönsallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde. Kontrollera innehållet i fonden.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Kontrollera innehållet i fonden.
Gör äggfri: uteslut ägget i färsen. Kontrollera innehållet i fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lars
2023-01-30Väldigt gott! Fin balans mellan salt och sötma.
Maj-len
2023-01-24Så enkelt av ingredienser man har hemma. Inga konstigheter 😋
Britt-mari
2023-01-08Har lagat denna rätt flera gånger och tycker den är så god....... kommer att fortsätta anrätta och äta med god aptit