En klassisk husmansrätt som är enkel att laga och är full av smak. Yoghurt i färsen gör kålpuddingen extra saftig. Servera med kokt potatis och rårörda lingon. Gör gärna lite extra och frys in.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av yoghurt och matfett.
Gör mjölkproteinfri:byt ut yoghurt och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Näringsvärdet är beräknat på 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ta dubbelt så mycket kol. Väldigt snålt med 1kg
Andreas
2022-10-23Vitkål
Katarina
2022-10-22Blanda färsen lös med 5 dl mjölk. Stek vitlök mjuk med mycket mer sirap😋
Katarina
2022-10-22