En klassisk husmansrätt som är enkel att laga och är full av smak. Yoghurt i färsen gör kålpuddingen extra saftig. Servera med kokt potatis och rårörda lingon. Gör gärna lite extra och frys in.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2018
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av yoghurt och matfett.
Gör mjölkproteinfri:byt ut yoghurt och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Näringsvärdet är beräknat på 4 portioner.
Kommentarer
Karolina
2021-04-13Receptet är säkert bra. Ska testa nu när jag äntligen hittat det. Hade sparat det som favorit men hur sjutton man hittar sina favoriter har jag fortfarande inte fattat.
Angelica
2018-04-10Supergott!! Fast jag fick förlänga tiden i ugnen med 25 minuter!! Köttfärsen var rå efter dom 40 som det står i receptet..