Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Fiskbullslådan har en grund av hummersås och grädde som smakas av med bland annat anis och citronjuice. Den aniskryddade fiskbullslådan äter du med sötsyrliga grönsaker, ris och eventuellt lakritskryddade bläckfiskringar för extra festlig känsla.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Sötsyrlig sallad

1 gurka
1 liten fänkål
1/2 dl färskpressad citronjuice
5 msk socker
1 krm salt
1 krm peppar

Sås

2 tsk anis
1 burk hummersoppa soppa (à 295 g)
1 dl grädde
1 1/2 dl mjölk
4 msk färskpressad citronjuice
2 krm salt
1 krm peppar

Fiskbullar

2 burkar fiskbullar (à 375 g)
smör till stekning
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fänkål och dill rub
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kryddad hovmästarsås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nillas knäckebröd
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kall anisinkokt lax
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk gotlandslimpa
Betyg 2.9 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelknyte med lakritssmak
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga