Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker
Fiskbullslådan har en grund av hummersås och grädde som smakas av med bland annat anis och citronjuice. Den aniskryddade fiskbullslådan äter du med sötsyrliga grönsaker, ris och eventuellt lakritskryddade bläckfiskringar för extra festlig känsla.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008
Ingredienser
4 portioner
Sötsyrlig sallad
1 gurka
1 liten fänkål
1/2 dl färskpressad citronjuice
5 msk socker
1 krm salt
1 krm peppar
Sås
2 tsk anis
1 burk hummersoppa soppa (à 295 g)
1 dl grädde
1 1/2 dl mjölk
4 msk färskpressad citronjuice
2 krm salt
1 krm peppar
Fiskbullar
2 burkar fiskbullar (à 375 g)
smör till stekning
1 krm salt
1/2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer