Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

0
0
Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Fiskbullslådan har en grund av hummersås och grädde som smakas av med bland annat anis och citronjuice. Den aniskryddade fiskbullslådan äter du med sötsyrliga grönsaker, ris och eventuellt lakritskryddade bläckfiskringar för extra festlig känsla.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Aniskryddad fiskbullslåda med sötsyrliga grönsaker

Ingredienser

4 portioner

Sötsyrlig sallad

1 gurka
1 liten fänkål
1/2 dl färskpressad citronjuice
5 msk socker
1 krm salt
1 krm peppar

Sås

2 tsk anis
1 burk hummersoppa soppa (à 295 g)
1 dl grädde
1 1/2 dl mjölk
4 msk färskpressad citronjuice
2 krm salt
1 krm peppar

Fiskbullar

2 burkar fiskbullar (à 375 g)
smör till stekning
1 krm salt
1/2 krm peppar

För alla

Fri från gluten och ägg, men kontrollera innehållet i de färdiga produkterna. Innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer