Lök- och fänkålssallad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lök- och fänkålssallad

Piffa upp julmaten med en suverän lök- och fänkålssallad. Purjolök och fänkål i en härlig blandning av apelsin, citron, honung, senap och gräddfil. En frisk och fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Lök- och fänkålssallad

Ingredienser

6 portioner
2 fänkål (à ca 300 g)
2 apelsiner
2 citroner
2 msk vitvinsvinäger
2 msk honung
1 msk kallpressad rapsolja
15 cm purjolök (den vita delen)
1 dl gräddfil
1 msk grov senap
1 tsk salt
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Griljering
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fänkålspaj med bacon
Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fänkålskick
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och fänkålssallad
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad