Fänkål och dill rub | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Fänkål och dill rub

En läcker kryddblandning av dillfrön, fänkål och anis. Massera in kryddblandningen i köttet strax innan du ska grilla. Fänkål och dill rub passar till, kött, fågel och fisk.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Mixa kryddorna i en mixer. Massera in kryddblandningen i köttet cirka fem minuter innan köttet ska grillas.

Tips

Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 dl dillfrön
  • 1/2 dl fänkål
  • 1 msk anis
Lägg till i inköpslistan