Vem kan motstå en härlig knäckebrödssmörgås med ost? Vill du pröva att bara ett eget knäckebröd med smak av kummin, fänkål, anis och rågmjöl så är det här ett utmärkt recept.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2003
Brödet är fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Susanne
2018-11-30Jättegott bröd
Marita
2013-06-18Har ni inte glömt jäsningen?
Antje
2011-11-17Vill bara påpeka att receptet har ett fel. Som kan bli väldigt allvarligt. Det blir INTE mjölkfritt av att bara byta till Laktosfritt margarin. Blir endast laktosfritt. För att få det helt mjölkfritt byt till Mjölk-Fritt margarin eller matolja.