Kalkonmedaljonger med tomatcouscous
Saftiga medaljonger av kalkon serverat tillsammans med tomatcouscous och yoghurtsås blir snabbt en vinnare i köket. Yoghurtsåsen på matlagningsyoghurt och vitlök kompletterar fint den stekta kalkonen och couscousen som kokas med tomatpesto. Servera med färsk spenat.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2022
Ingredienser
Tomatcouscous
Kalkonmedaljonger
Yoghurtsås
Till servering
För alla
Gör glutenfritt: välj glutenfri couscous.
Gör laktosfritt: välj laktosfria produkter av smör och matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och matyoghurt mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Receptet har uppdaterats april 2022.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Enkelt och gott. Couscousen behöver dock salt.
Anette
2022-05-07