Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Couscoussallad med kalkon

Superenkel och lika snabb couscoussallad med kalkon! Mild och söt majs, soltorkade tomater, rostad lök och kalkon ger salladen en härlig smak. Servera gärna salladen ljummen.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tillaga couscous enligt anvisning på paketet. Skär kalkonkött i strimlor. Blanda den ljumma couscousen med bönmix och majs- och soltorkad tomatblandning. Toppa med kalkonstrimlorna och gärna lite rostad lök. Smaka av med salt och peppar.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera färdigprodukterna.
Gör glutenfri: ersätt couscous med quinoa, ris eller bönor.

Tips

Blandade kokta bönor i tetra är en tacksam produkt. Köttet kan ersättas med t ex picnicbog.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 dl couscous
  • 1 burk kalkonkött (à 340 g)
  • 1 förpackning bönmix (à 380 g)
  • 1 liten burk majs- och soltorkad tomatblandning (à 165 g)
  • rostad lök
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer