Kalkongryta med rotfrukter och risotto

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalkongryta med rotfrukter och risotto

Matig och mättande gryta med kalkon, morötter, palsternackor, rödlök, havrebaserad grädde och kidneybönor. Servera kalkongrytan tillsammans med en len och krämig risotto. En magnifik middag.

Kalkongryta med rotfrukter och risotto

Ingredienser

4 portioner

Gryta

2 morötter
2 palsternackor
2 rödlökar
2 msk olja
1 dl vatten
2 1/2 dl havrebaserad grädde
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
ca 500 g kalkonbröstfilé
1 burk kidneybönor (à ca 400 g, kan uteslutas)

Risotto

1 msk olivolja
3 1/2 dl arbori- eller avorioris
10 dl grönsaksbuljong (se länk nedan)

Gör så här

Gryta
00:08:00

Risotto
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Paj med rökt kalkon och mâchesallad
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkonpasta med senap och timjan
    Betyg 3.8 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkon- och paprikagryta med zucchini
    Betyg 4.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkon med grönsakspytt och äggula
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad