Kalkon i ugn är en lyxig middag som räcker till många! Den helstekta kalkonen blir härligt saftig och smakrik av fyllningen med äpple, rosmarin och vitlök. Dessutom penslas kalkonköttet med sojasmör som ger en god sälta.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2019
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör och grädde.
Kommentarer
Jennie
12/28/2020Bland det godaste jag någonsin lagat, hur gott som helst.
Tobias
12/29/2019Otroligt gott. Full pott i poäng. Glöm inte klassiska tillbehör som brysselkål, kokta morötter och äppelmos. Såsen är helt ljuvlig. På 4kg kalkon fick jag dubbel mängd sky och dubblade såsreceptet.