Kalkon i ugn är en lyxig middag som räcker till många! Den helstekta kalkonen blir härligt saftig och smakrik av fyllningen med äpple, rosmarin och vitlök. Dessutom penslas kalkonköttet med sojasmör som ger en god sälta.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2019
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör och grädde.
Kommentarer
Jane
2022-04-17Tack för ett härligt, lättläst recept och kanongott. Kan verkligen rekommenderas
Linda
2021-12-31Väldigt gott recept, jag la på folie när 1/3 av tiden återstod. Hade önskat jag tagit ut köttet lite tidigare för att låta det ligga klart under folie. Nu var det helt klart när jag tog ut det.
Anders
2021-12-27Mycket bra recept, kalkonen blev perfekt med brun och fin yta och välsmakande kött. Såsen blev gudomligt god också. Mycket bra.