Jordgubbssallad
4.8Världens godaste

Denna härligt somriga jordgubbssallad svänger du ihop på under en halvtimme. De söta jordgubbarna kontrasterar perfekt mot de salta kalamataoliverna och fetaosten. Servera gärna till lax och färskt bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är exkl. serveringsförslag.
Energi813 KJ / 194 kCal
Fett16 g
Salt2 g
Kolhydrater7 g
Protein6 g
Kommentarer
8 stLåter väldigt gott
Agneta
Underbart gott! Smaklökarna ställer sig upp och applåderar.
Ewa
Otroligt gott!!Mycket goda men ovanliga smaker tillsammans... En ny midsommar favorit!!
Jill
Fantastiskt god och fräsch sallad. Jag hade aldrig kommit på att blanda dessa ingredienser men jag är glad att jag provade receptet. Det är en riktig favorit!
Sofia
Otroligt häftiga smakkombinationer - jordgubbarna, osten och rödlöken bryter mot varandra på ett suveränt sätt. Passar lika bra till grillat kött!
Karin
En riktig höjdare! Perfekt, lite annorlunda, sommarsallad. Mycket god till grillad lax.
Sofia
Supergott, svärdottern sa att detta är hennes nya favoritträtt
Lena
Låter som en konstig kombination, men var jättegott till den muscovadogrillade laxen. Lätt att göra och en färgklick på bordet.
Ingrid