Primörer med västerbottendipp

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Primörer med västerbottendipp

Ett fantastiskt gott tillbehör till kött - eller som tilltugg på festen. Skär upp primörer som morötter, sparris och rädisor i stavar. Servera sedan primörerna tillsammans med en dipp bestående av Västerbottensost, minifraiche och honung.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Primörer med västerbottendipp

Ingredienser

4 portioner
200 g  späd sparris
8 - 10   späda morötter eller stora morötter skurna i stavar (10 späda motsvarar 3 stora)
1   knippe rädisor

Dipp

50 g  Västerbottensost
2 dl  minifraiche
1 tsk  flytande honung

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi562 KJ / 134 kCal
Fett0 g
Kolhydrater12 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Ljummen laxsallad med havreris och sparris
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Galette med grön sparris och Västerbottensost
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sparris- och ostpaj
Betyg 4.6 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ljummen potatissallad med räkor och sparris
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Smördegsflarn med sparris och Västerbottensost
Betyg 5 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga