Primörer med västerbottendipp

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Primörer med västerbottendipp

Ett fantastiskt gott tillbehör till kött - eller som tilltugg på festen. Skär upp primörer som morötter, sparris och rädisor i stavar. Servera sedan primörerna tillsammans med en dipp bestående av Västerbottensost, minifraiche och honung.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Primörer med västerbottendipp

Ingredienser

4 portioner
200 g  späd sparris
8 - 10   späda morötter eller stora morötter skurna i stavar (10 späda motsvarar 3 stora)
1   knippe rädisor

Dipp

50 g  Västerbottensost
2 dl  minifraiche
1 tsk  flytande honung

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi562 KJ / 134 kCal
Fett0 g
Kolhydrater12 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Galette med grön sparris och Västerbottensost
Betyg 4.8 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ljummen laxsallad med havreris och sparris
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris- och ostpaj
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Ljummen potatissallad med räkor och sparris
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön sparrisfrittata 
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga