Servera denna krämiga jordärtskocksoppa med pizzasnurror med smak av rosmarin, krisp från pumpakärnor och sötma från honung. Måltid med perfekt harmoni mellan dofter, smaker och texturer.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen och pizzadegen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pizzadeg.
Gör laktosfri: använd grädde och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Vad snäll och skriv ut om det är färsk eller torkad rosmarin.
Marie
2020-02-12Hej Marie! Vi har lagt till färsk i ingredienslistan. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-02-14