Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Jimmy Janssons falukorvsmacka

Detta busiga recept på falukorv är perfekt som snabblunch! Grilla falukorven, släng på bostongurka, räksallad, lök, ketchup och senap på en skiva polarkaka och din falukorvsmacka är redo att ätas! Blir också väldigt gott på en skiva knäckebröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva upp falukorv och grilla på engångsgrillen.
  2. Fördela korven på polarkaksskivorna och servera med bostongurka, räksallad, rostad lök eller ketchup och senap. Eller alltihop på en gång.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet och korven.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Uteslut den rostade löken, som i regel innehåller vetemjöl.
Gör mjölkfri: uteslut räksalladen och ersätt chokladmjölken med annan dryck.
Gör äggfri: uteslut räksalladen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 falukorv
  • 4 skivor polarkaka
  • bostongurka
  • räksallad
  • rostad lök
  • ketchup
  • senap
Tillbehör
  • chokladmjölk
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2900 kJ / 690 kCal