Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

53
8
Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Pytt med en twist! Här gör vi pytt i panna med färsk gnocchi, strimlad falukorv, skuren grönkål och krispiga rostade hasselnötter. Servera med parmesan och senap. Snabbt, enkelt och en otroligt god vardagsrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019

Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Ingredienser

4 portioner
400 g falukorv
400 g färsk gnocchi
3 msk smör
150 g skuren grönkål
1 dl rostade hasselnötter
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar

Till servering

riven parmesan
grovkornig senap

För alla

Kontrollera noga innehållet i gnocchin.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och parmessanosten mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

53

Kommentarer

Malvina

2022-08-10

En storfavorit hemma!

Ida

2022-04-05

Enkelt och gott

Annika

2021-02-25

Supergod vardagsmat!!

Näringsvärde per portion

Energi 3416 KJ / 808 kCal
Fett 43 g
Salt 3.02 g
Kolhydrater 77 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden