Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Betyg 4.2 av 5.
64 personer har röstat
15
Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Pytt med en twist! Här gör vi pytt i panna med färsk gnocchi, strimlad falukorv, skuren grönkål och krispiga rostade hasselnötter. Servera med parmesan och senap. Snabbt, enkelt och en otroligt god vardagsrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019

Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Ingredienser

4 portioner
400 g  falukorv
400 g  färsk gnocchi
3 msk  smör
150 g  skuren grönkål
1 dl  rostade hasselnötter
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar

Till servering

riven eller hyvlad parmesan
grovkornig senap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
64 personer har röstat

Kommentarer

Jag använde lite olika starkare korvar i ställe för falukorv, så gott . /Suss

Susanne

2024-09-08

Torrt och tråkigt tycker jag

Jan

2024-09-05

Kokade gnocchin som vanligt o stekte sen. De blev lite segkrispiga då o det gillade vi.

Tina

2024-06-28

Näringsvärde per portion

Energi3416 KJ / 808 kCal
Fett43 g
Salt3.02 g
Kolhydrater77 g
Protein25 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Stekt falukorv med oststuvad grönkål
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Råglevain med falukorv och krämig grönkål
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastagnocchi med bacon och salvia
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostas med krämig gnocchi
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med grönärtskräm och pasta
Betyg 3.9 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad blom- och grönkål
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga