Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Pytt med en twist! Här gör vi pytt i panna med färsk gnocchi, strimlad falukorv, skuren grönkål och krispiga rostade hasselnötter. Servera med parmesan och senap. Snabbt, enkelt och en otroligt god vardagsrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019

Ingredienser
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i gnocchin.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och parmessanosten mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helt klart en favorit! Enkel att tillaga - och en smakmässig höjdare! Servera gärna också med lite senap. Rekommenderas varmt!
Ove
2023-08-10En aning smaklöst. Det kommer inte göras fler gånger i vår familj.
Hanna
2023-07-05Smaklöst, torrt. Ska aldrig laga det igen!
Mirjam
2023-02-13