Pytt med en twist! Här gör vi pytt i panna med färsk gnocchi, strimlad falukorv, skuren grönkål och krispiga rostade hasselnötter. Servera med parmesan och senap. Snabbt, enkelt och en otroligt god vardagsrätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2019
Kontrollera noga innehållet i gnocchin.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och parmessanosten mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ida
2022-04-05Enkelt och gott
Annika
2021-02-25Supergod vardagsmat!!
Marcus
2020-11-27Älskar denna enkla rätt! Gnocchin passar jättebra ihop med falukorven, grönkålen och senapen. Mandlarna ger det hela en bra crunch. En vardagsrätt som är snabblagad och god :)