Tandoorikryddade bönor med falukorv
Snabblagad och smakrik vardagsmat är dessa tandoorikryddade bönor med falukorv. Servera falukorven tillsammans med kokt potatis eller pitabröd och en god sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2004
Ingredienser
4 portioner
1 stor gul lök
1 msk olja
3 - 3 1/2 msk tandooripasta (burk)
1 1/2 dl ketchup
1 - 1 1/2 msk konc kycklingfond
1 1/2 dl vatten
2 burkar bönor (à 400 g), t ex borlotti, kidney beans, vita naturella eller kikärter
2 - 2 1/2 msk finhackad persilja
500 g falukorv
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hade det inte varit för att jag blev lite för ambitiös med min tandoripaste så kunde det nog ha blivit en riktig höjdare.
Tina
2010-12-18Gott! Jag använde tandoorikrydda istället.
Ingvor
2006-04-13Detta var det värsta jag någonsin ätit!!!! Förstår inte hur man kan kombinera dessa ingredienser.Tandoori hör ihop med kyckling & jnget annat!
Pamela
2005-04-23