Ta med smaklökarna till sydligare breddgrader med dessa fantastiskt saftiga nötfärsjärpar med tzatziki och rostad potatis. Genom att skiva potatisen tunt innan den rostas blir den otroligt krispig och ger en fin kontrast till den krämiga tzatzikin.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2016
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd matfett och yoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Håller med. Alldeles för lite smak på järparna.
Sofie
2021-04-02Verkligen gott o enkelt men håller med om att det behövs lite mer kryddor. Tzatziki vill jag helst göra dagen innan så för min del få det här planeras in!
Marie
2021-01-12Gott o enkelt, men behöver mer kryddor!
Lise-lotte
2018-01-10